Az ITO6 garancia a sikeres szoftverfejlesztésre és bevezetésre

Az ITO6 egy, az évek során általunk kidolgozott módszertan, mely garantálja a felhasználók szerint is kiváló minőségű szoftver elkészítését, az előre megállapodott határidőre és költségkereten belül. Garanciát vállalunk rá, hogy nem lesz csúszás és váratlanul felmerülő plusz költségek.

1. Interjúzás, felmérés

Az interjúk során minden olyan kollégával beszélünk, aki használni fogja a szoftvert vagy szponzorálja azt.

Fontosnak tartjuk, hogy a szoftverbe fejlesztett funkciók és a felülete ne csak a vezetőség döntése legyen, hanem kerüljenek bevonásra a munkatársak is, akik napi szinten használni fogják az alkalmazást.

Ezzel garantálható, hogy egy olyan program készül, amit szívesen fog mindenki használni és nem csak egy újabb ” felesleges feladat” lesz a munka során, amit tölteni kell.

szoftverfejlesztes-interju

2. Tervezés, felhasználói felületek

A felhasználói felületek tervezése során

elkészítjük a szoftver minden látható elemét és vizualizáljuk a működését, továbbá bemutatjuk a felhasználóknak.

Ennek segítségével könnyen kiderülnek a még átgondolást igénylő részletek és a jó megoldások. A felhasználókat aktívan bevonjuk a szoftver kinézetének véleményezésébe, hogy már ebben a szakaszban is minél inkább magukénak érezzék és ötleteikkel segítsék a minél felhasználóbarátabb működést.

3. Első verzió bemutatása

A tervek véglegesítését követően azonnal elkezdjük a program fejlesztését és pár héten belül elkészítjük a szoftver kezdeti verzióját. A fejlesztés során az ITO6-tal együtt agilis módszertant alkalmazunk, ami biztosítja, hogy

a lehető leghamarabb láthasd a készülő szoftvered és az első verziót követően minden héten újabb, bővített funkcionaitású változatot mutatunk be

és adunk át. A módszerünknek köszönhetően folyamatos az ügyfeleink és felhasználóink visszajelzése és nincs az átadás végé nem várt “meglepetés”.

verzio-bemutatas

4. Fejlesztés agilis módon

A fejlesztés során folyamatos kommunikáció történik az ügyfeleinkkel és minden héten átadjuk a szoftver továbbfejlesztett verzióját (heti sprintek), így jól látható lépésekben érjük el a projekt elején meghatározott végállapotot. A program készítése közben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a megrendelőink számára

a lehető legtöbb inforációt biztosítsuk és kívánt mértékben bevonjuk őket a fejlesztésbe, tesztelésebe.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ügyfeleinknek feladatokat adunk, sőt, törekszünk rá, hogy részükről a lehető legkevesebb erőforrásra legyen szükség.

5. Bevezetés, oktatás

A szoftver bevezetése során biztosítjuk, hogy

minden felhasználó megkapja a számára szükséges információkat és oktatást

a program használatáról. Elkészítjük a felhasználói kézikönyvet és a hozzáféréseket a rendszerhez. Mivel felhő alapú, böngészőben is futtatható szoftvereket készítünk, így a program telepítésére a különféle eszközökön nincs szükség, elég hozzá bármilyen PC-s, telefonos vagy tabletes böngésző, legyen az Apple, Windows vagy Android, esetleg egyéb rendszer.

6. Üzemeltetés, támogatás

Az átadást követően sem hagyjuk magára ügyfeleinket, az elkészükt szoftver üzemeltetését is vállaljuk.

Biztosítjuk a szükséges felhő alapú infrastruktúrát és ennek karbantartását,a felmerülő problémák javítását.

Az ügyfeleinknek nincs szükséges semmilyen központi rendszerre és egyéb járulékos beruházásra. Igény esetén akár a kliens eszközöket is biztosítjuk havidíj keretében, így ténylegesen minimalizálható, akár 0-ra csökkenthető a beruházási költség.

KAPCSOLAT

Kötelezettségmentes felmérés és tanácsadás

Keress minket és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást

Maximum 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot